detector.media
19.03.2022 18:04
СБУ конфіскувала техніку в проросійського журналіста Юрія Ткачова
СБУ конфіскувала техніку в проросійського журналіста Юрія Ткачова
Як повідомив головний редактор видання «Таймер» Юрій Ткачов, зранку до нього додому прийшли представники Служби безпеки.

В Одесі представники СБУ прийшли до головного редактора видання «Таймер», блогера Юрія Ткачова. Його затримали, а потім конфіскували в нього техніку. Про це стало відомо з допису Ткачова у телеграм-каналі. 

За цією інформацією, до редактора представники СБУ прийшли о пів на восьму ранку. Далі, повідомили ЗМІ, Ткачов написав, що СБУ забрала в нього всю техніку та «доступ до всіх каналів і чатів». Зараз цей допис відсутній.

Ткачов додав, що він «у процесі відновлення доступу й скоро повернеться на основний канал», адже «світ має знати правду».

Скріншот: сайт «Фокус»

У кінці лютого стало відомо, що Юрія Ткачова притягають до кримінальної відповідальності за статтями КК про державну зраду, замах на недоторканність України та перешкоджання діяльності Збройних сил України. Сайт «Думская» з посиланням на джерела в СБУ повідомляв, що журналіста звинувачують у бойовій пропаганді на користь російських окупантів, а також в організації збору інформації про пересування українських військових.

Нагадаємо, телеграм-канал Юрія Ткачова транслює проросійські наративи. Це зафіксувала РНБО. Про канал Ткачова та інших проросійських блогерів можна прочитати в огляді «Детектора медіа»

Фото: сайт «Думская» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY