detector.media
11.03.2022 15:04
Україна ініціює оголошення пропагандистки Симоньян у міжнародний розшук – Венедіктова
Україна ініціює оголошення пропагандистки Симоньян у міжнародний розшук – Венедіктова
Крім того, український суд дозволив заарештувати її та доставити до суду для обрання запобіжного заходу.

Україна ініціює оголошення російської пропагандистки, головної редакторки Russia Today Маргарити Симоньян у міжнародний розшук. Про це повідомила генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова.

«Симоньян Маргарито Семенівно, ваш процесуальний статус в Україні – підозрювана особа. Спішу вас повідомити, що слідчий суддя українського компетентного суду, заслухавши аргументи українських прокурорів, викладені у відповідному клопотанні, знайшов їх обґрунтованими та мотивованими.

Таким чином, український суд дозволив вас, Маргарито Семенівно, заарештувати та доставити до суду для обрання запобіжного заходу.

Оскільки виконати цей наказ суду на території РФ неможливо (поки що), українські прокурори мають намір найближчими днями ініціювати процес оголошення підозрюваної особи в міжнародний розшук. На думку української прокуратури та посилаючись на практичний досвід, ви повинні розуміти, що будете затримані при перетині кордону іншої держави з метою подальшої екстрадиції до України», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Кабмін склав список російських пропагандистів, проти яких застосують санкції.

Фото: скріншот з YouTube

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY