detector.media
11.03.2022 12:36
Фільм «Тарас. Повернення» став доступний для вільного перегляду
Фільм «Тарас. Повернення» став доступний для вільного перегляду
Компанія «ІнсайтМедіа» пропонує усім небайдужим долучитися до марафону #SafeUkrainians шляхом перегляду українських фільмів та внесення пожертв для надання гуманітарної допомоги.

Компанія «ІнсайтМедіа» відкрила для вільного перегляду фільм «Тарас. Повернення» режисера Олександра Денисенка, як повідомляє Держкіно.

Подивитись фільм можна за посиланням. В описі під відео є реквізити для пожертв, що підуть на надання гуманітарної допомоги та евакуації.

Стрічка «Тарас. Повернення» – це екранізація однойменного роману про останні місяці заслання Тараса Шевченка в російській царській армії, що окупувала в середині ХІХ ст. казахські степи.

Того літа поет отримує звістку від друзів про помилування його царем Олександром II. Однак військове керівництво Новопетрівського форту не видає наказ про його звільнення. Більше того, до форту із таємною місією прибуває агент із Петербурга…

У ролях: Борис Орлов, Богдан Бенюк, Олександр Пожарський, Роман Луцький, Ганна Топчій, Акнієт Оринтай.

Режисер та автор сценарію – Олександр Денисенко, оператор – Олександр Кришталович, художник-постановник – Ігор Філіппов, композитор – Мирослав Скорик, вокальні імпровізації – Катя Chilly.

Виробництвом займались «ІнсайтМедіа» та продюсерський центр Tanaris Production (Казахстан) за участі Одеської кіностудії. 

Раніше повідомлялось, що права на телетрансляцію фільму «Черкаси» продали в Чехію, гроші перерахують ЗСУ.

Фото: кадр із фільму

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY