detector.media
07.03.2022 08:00
Член Нацради Олександр Бурмагін став до лав тероборони
Член Нацради Олександр Бурмагін став до лав тероборони
Він захищатиме Київ.

Член Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, медіаюрист «Платформи прав людини» Олександр Бурмагін став до лав територіальної оборони Києва, про що повідомив на фейсбук-сторінці.

«Пишуть, що окупанти готові таки вбити себе об Киів остаточно. ЗСУ, нацгвардія, спецпідрозділи МВС, а також територіальна оборона Києва – всі на місцях. Чекаємо. 112 бригада територіальної оборони Києва, добровольчий батальон "Свобода"», – написав він.

15 грудня 2021-го Верховна Рада призначила членами Нацради за своєю квотою Ольгу Герасим’юк, Олега Черниша та Олександра Бурмагіна.

Нагадаємо, до тероборони та добровольчих батальйонів вирішили вступити журналісти, активісти, кінодіячі

Про своє рішення захищати Україну повідомили телеведучий Михайло Шаманов, журналіст-розслідувач Денис Бігус, кінокритик Ярослав Підгора-Гвяздовський, правозахисник Максим Буткевич

До підрозділів територіальної оборони долучилися ведучий «Зворотного відліку» на Суспільному, публіцист Павло Казарін, його колега Юрій Мацарський.

Раніше стало відомо про таке рішення засновника «Історичної правди» Вахтанга Кіпіані, ведучого Романа Вінтоніва (Майкл Щур), кінорежисера і правозахисника Олега Сенцова, активіста Сергія Стерненка, очільника «Центру протидії корупції» Віталія Шабуніна.

Фото з фейсбук-сторінки Олександра Бурмагіна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY