detector.media
24.02.2022 11:47
Росіян зупинили в Чернігівській області, Маріуполь та Щастя повернуті під повний контроль – Генштаб
Росіян зупинили в Чернігівській області, Маріуполь та Щастя повернуті під повний контроль – Генштаб
Генштаб: Важкі бої ведуться на Харківському напрямку та в районі проведення операції Об’єднаних сил, де противник поніс втрати в живій силі та техніці.

У Чернігівській області ЗСУ зупинили наступ російської армії, важкі бої тривають на Харківському напрямку, Маріуполь та Щастя повернуті під повний контроль України. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«У Чернігівській області вдалося зупинити противника. Важкі бої ведуться на Харківському напрямку та в районі проведення операції Об’єднаних сил, де противник поніс втрати в живій силі та техніці. Силами наших військ повернено під повний контроль міст Маріуполь та Щастя. Знищено не менше 6 літаків, 2-х вертольотів та десятки одиниць броньованої техніки ворога. Складна ситуація на Херсонському напрямку, проте сили оборони України дають відсіч агресору», – повідомляє Генеральний штаб.

Вранці 24 лютого президент Володимир Зеленський у відеозвернення до українців у зв’язку з початком Росією війни оголосив про введення воєнного стану.

«Росія здійснила удари по нашій військовій інфраструктурі та наших прикордонниках. У багатьох містах України було чутно вибухи. Ми вводимо воєнний стан по всій території України», – сказав Володимир Зеленський.

Верховна Рада підтримала введення воєнного стану в Україні. За це рішення проголосували 300 народних депутатів.

24 лютого Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією.

Головні новини про російське вторгнення за тегом.

Фото:Генеральний штаб ЗСУ/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY