detector.media
24.02.2022 11:25
Апарат Нацради очолив колишній посол в Італійській Республіці
Апарат Нацради очолив колишній посол в Італійській Республіці
Регулятор проводить засідання у звичному режимі.

Керівником апарату Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення призначений Євген Перелигін. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні 24 лютого.

Євген Перелигін був керівником Офісу Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, а раніше  Надзвичайним і Повноважним Послом  України в Італійській Республіці.

 Також на цю посаду претендували співробітники апарату регулятора Дмитро Кардаш і Тарас Тарасенко. Дмитро працює начальником відділу технічного контролю каналів та регулювання телерадіомовлення (заступником начальника управління). Тарас – начальник управління ресурсного забезпечення. А також співробітниця Департаменту економіки Донецької обласної державної адміністрації, завідувачка юридичного сектору Євгенія Фетіщенко.

Згідно умов конкурсу, посадовий оклад — 37800 гривень..

Нагадаємо, у січні 2022 року Нацрада оголосила конкурс на вакантну посаду керівника апарату. Конкурс оголошений після того, як 22 грудня 2021 року Нацрада звільнила керівника апарату Сергія Кучерука за згодою сторін. Він виконував свої обов’язки до 29 грудня.

Тимчасово виконувала обов’язки керівника очільниця юридичного управління Нацради Ганна Литвищенко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY