detector.media
16.02.2022 22:17
Трьом людям вручили підозри через напад на знімальну групу Михайла Ткача
Трьом людям вручили підозри через напад на знімальну групу Михайла Ткача
Двох із них також підозрюють у пограбуванні водія «Української правди».

16 лютого трьом людям вручили підозри у перешкоджанні професійній діяльності журналістів через напад на знімальну групу керівника департаменту журналістських розслідувань «Української правди» Михайла Ткача. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Двом із трьох чоловіків також вручили підозру в пограбуванні водія знімальної групи.

«Поліцейські вже провели впізнання підозрюваних, допит потерпілих, свідків та поліцейських, які перебували на місці події. Також до матеріалів кримінальних проваджень долучено відео з бодікамер поліцейських та відео з інтернет-ресурсів, на яких зафіксовані події», — йдеться у повідомленні.

Також керівник Національної поліції Ігор Клименко пообіцяв, що результати роботи поліції у цій справі стануть очевидними вже 17 лютого.

Раніше міністр внутрішніх справ Денис Монастирський оголосив, що поліція встановила нападників.

Напад у Дніпрі на знімальну групу керівника департаменту журналістських розслідувань «Української правди» Михайла Ткача стався 13 лютого 2022 року. До оператора застосували силу, йому погрожували ножем, примушуючи видалити відеозаписи.

За словами Михайла Ткача, нападниками були охоронці бізнесмена Олександра Петровського, який особисто погрожував операторові на місці інциденту.

Журналіст уточнив, що у Дніпрі кореспонденти «УП» знімали матеріал про день народження Ігоря Коломойського.

Скриншот «Української правди»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY