detector.media
12.02.2022 17:44
Червоненко, Пальчевський, Бужанський та двоє ведучих. На сайті каналу «Наш» — реакція спільноти на припинення мовлення
Червоненко, Пальчевський, Бужанський та двоє ведучих. На сайті каналу «Наш»  — реакція спільноти на припинення мовлення
Сьогодні Володимир Зеленський увів у дію санкції РНБО щодо телеканалу «Наш» на 5 років. З цією ініціативою виступили мінімум 25 тисяч громадян.

Після припинення мовлення телеканалу «Наш» його редакція опублікувала реакцію на впровадження санкцій «політиків, провідних діячів та медійників».

«Телеканал "Наш" давав мені можливість говорити, незважаючи на те, що мої думки скромні, побажання не скромні. Я відчуваю, що народ втомився від олігархічних витівок, і я як частина цього багатостраждального народу робив свого Мойсея. Замість великого Мойсея до нас прийшов абсолютно другий гість», - підтримав канал ведучий Андрій Пальчевський.

Висловилися на підтримку каналу його ведучі Анна Степанець та Володимир Полуєв.

Не схвалюють рішення про санкції ексміністр транспорту Євген Червоненко та народний депутат від фракції «Слуга народу» Максим Бужанський

А власник каналу Євген Мураєв у своєму дописі вказує, що канал відключили від супутника, кабельних мереж та всіх цифрових платформ ще до указу про санкції президента Володимира Зеленського.

Інші представники української спільноти відзначають пропагандистське спрямування каналу. Кінорежисер і громадський діяч Олег Сенцов у своєму дописі зазначив«РНБО, дякую за закриття чергового проросійського смітника – телеканалу “НАШ”!». 

Петиція з пропозицією застосувати санкції проти телеканалу «Наш» набрала 25 тисяч підписів. 

Нагадаємо, сьогодні Володимир Зеленський увів у дію санкції РНБО щодо телеканалу «Наш» на 5 років.

11 лютого Євген Мураєв публічно засудив розпорядження РНБО. На мітингу у Харкові він проголосив, що це рішення стане «останньою помилкою» президента. Також Мураєв пообіцяв провести безстрокові акції протесту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY