detector.media
10.02.2022 15:47
Нацрада видала «Еспресо» ліцензію на канал у Кременчуці
Нацрада видала «Еспресо» ліцензію на канал у Кременчуці
Та переоформила ліцензію каналу.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала ліцензію на запуск кабельного мовлення у Кременчуці юридичній компанії каналу «Еспресо» ТОВ «Голдберрі». Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 10 лютого.

Логотип каналу «Е Кременчук». Цей канал компанія намагається запустити ще з 2020 року. Останній раз заявка подавалась весною 2021 року.

ТОВ «Голдберрі» має ліцензії на мовлення каналів «Еспресо» та «Е Біла Церква». Останній компанія запустила у липні 2020 року. Цей мовник розповсюджується через кабельні мережі.

Також регулятор переоформив ліцензію каналу «Еспресо». У програмній концепції мовника зменшилась кількість власного виробництва, натомість з’явилась частка іноземного виробництва – 2 години 18 хвилин.

Нагадаємо, 4 червня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розглядала заяву ТОВ «Голдберрі», юридичної особи телеканалу «Еспресо», про видачу ліцензії на кабельне мовлення в Кременчуці та Горішніх Плавнях Полтавської області для телеканалу з назвою «Е Кременчук». Однак тоді члени Нацради одноголосно вирішили відкласти питання.

Графіка: «Еспресо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY