detector.media
02.02.2022 17:33
Ігор Луценко вестиме програму журналістських розслідувань на «Апостроф TV»
Ігор Луценко вестиме програму журналістських розслідувань на «Апостроф TV»
Програма «Бенефіціари» з Ігорем Луценком виходитиме щотижня.

Політичний та громадський діяч Ігор Луценко вестиме оновлену програму журналістських розслідувань «Бенефіціари» на «Апостроф TV». Про це повідомляє пресслужба каналу.

Ведучий та авторський колектив проєкту на чолі з головним редактором Ярославом Бугаковим обіцяють продемонструвати, «як бенефіціари отримують свої дивіденди», а також розказати, «куди саме вони витрачають гроші, зароблені на українцях». В ефір оновлена програма вийде 2 лютого о 21:15 та буде щотижневою.

«Бенефіціари – проєкт про гострі проблеми і про людей, котрі мають великий вплив. Ми маємо намір показувати те, що зазвичай українці не бачать, і звертати увагу на тих, хто хоче лишитися в тіні. Наше кредо – у кожної проблеми є прізвище. За кожне зло і за кожне добро відповідальні конкретні люди. Тож ми шукаємо і показуємо їхні імена і справжні обличчя», – каже Ігор Луценко.

Ярослав Бугаков каже, що проєкт планувався як гайд по тіньовій економіці країни та її «акціонерах».

«Формула проєкту проста: ведучий "візуалізує" схему та особистість бенефіціара цієї схеми. А згодом ми показуємо, як витрачає гроші обраний персонаж», – каже пан Бугаков.

Нагажаємо, у жовтні 2021 року журналіст Микола Вересень запустив на «Апостроф TV» новий проєкт «Вересень». Програма виходить тричі на тиждень – по понеділках, середах та п'ятницях.  

Фото: «Апостроф TV»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY