detector.media
02.02.2022 13:26
СТБ покаже продовження серіалу «Мама» про події на окупованій частині Донбасу
СТБ покаже продовження серіалу «Мама» про події на окупованій частині Донбасу
Головна героїня знову вирушає на пошуки сина і знаходить його тяжко пораненим. Їй доведеться рятувати його життя та визволяти від окупантів.

Канал СТБ 17 лютого о 20:15 покаже продовження серіалу «Мама» виробництва «Основа Фільм Продакшн». Про це повідомила пресслужба телеканалу.

Події 4-серійної стрічки розгортаються на окупованій частині Донбасу. Головна героїня Ніна Швидченко знову вирушає на пошуки сина і знаходить його тяжко пораненим у лікарні Слов’яносербська. Як врятувати йому життя і забрати на волю? Їй доведеться вирішувати це самотужки. 

«Коли ми робили перший сезон, не називали його першим. Це був телевізійний фільм, і ми думали, що поставили крапку. Власне, наша історія завершилась тим, що мама продовжує свій пошук. Кожен мав додумати, виходячи з власного досвіду», — розповіла авторка ідеї та креативна продюсерка проєкту Валентина Руденко.

У ролях: Олеся Жураківська, Микола Боклан, Костянтин Корецький, Наталія Корецька, Тамара Антропова, Ада Роговцева, Максим Боряк, Олександр Божко, Дар’я Матвєєва, Поліна Снісаренко-Кульчицька, Арсен Босенко, Олег Волощенко та інші.

Режисер-постановник — Тарас Ткаченко.

Нагадаємо, серіал «Мама» вийшов на СТБ у лютому 2021 року. Серіал присвячено подіям, які відбувались під час російського вторгнення на Донбас. 

Фото: пресслужба СТБ 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY