detector.media
29.01.2022 13:34
За перший тиждень кінопрокату фільм «Стоп-Земля» зібрав понад півтора мільйона гривень
За перший тиждень кінопрокату фільм «Стоп-Земля» зібрав понад півтора мільйона гривень
Роботу Катерини Горностай переглянули 12 535 глядачів з усієї України.

Команда стрічки «Стоп-Земля» відзвітувала про перший тиждень всеукраїнського прокату.

Касові збори сягнули 1 534 867 гривень, аудиторія глядачів склала 12 535 осіб. Про це повідомляється на сторінці фільму у фейсбуці.

Із першими досягненнями в кінопрокаті у коментарях до цього допису команду стрічки привітали глядачі. Щоправда, як з'ясувалося, не в усіх містах кінотеатри подбали про зручний розклад для фільму.

«Ще б в деяких містечках не о 22:00 розпочиналися сеанси, а трохи швидше, збір був би ще більшим», зазначила Мар'яна зі Стрия на Львівщині.

«Дуже мало часу в прокаті і незручні сеанси», —  пише глядачка Марія з Києва.

А ще кіномани цікавляться онлайн-прокатом фільму. Їх запевнили, що переглянути фільм «Стоп-Земля» буде можливість і вдома після завершення показу в кінотеатрах.

Американські дистриб'ютори вже випустили фільм в обмеженому прокаті на території США та в цифровому релізі на AppleTV, Amazon, Vimeo і GooglePlay.

Нагадаємо, стрічка Катерини Горностай розповідає про перший чуттєвий досвід підлітків. Фільм здобув нагороду Берлінського міжнародного фестивалю за рішенням Юнацького журі конкурсної програми BerlinaleGeneration 14plus. 

Фільм «Стоп-Земля» здобув премію імені Лесі Українки за 2021 рік. Стрічка Катерини Горностай також претендує на Шевченківську премію в 2022 році.

Постер: сайт «Артхаус Трафік»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY