detector.media
10.01.2022 09:13
Сергій Притула планує офіційно зареєструвати власну політичну партію в 2022 році
Сергій Притула планує офіційно зареєструвати власну політичну партію в 2022 році
Наразі для неї ще обирають назву, але, за словами телеведучого, розбудова партійної структури вже триває.

Телеведучий та колишній кандидат у народні депутати від партії «Голос» Сергій Притула заявив, що у 2022 році планує зареєструвати власну політичну партію. Назву для неї поки що не обрали. Про це він розповів в інтерв’ю «Радіо Свобода».

«Назва якраз у процесі обрання. Це достатньо відповідальна справа. Ми зараз працюємо над цим, звичайно. Є дуже багато місця для креативу. Але дуже хочеться не помилитися з назвою і запропонувати нашим виборцям ту назву, яка буде чітко пояснювати, про що ця партія», – сказав Сергій Притула.

Він зазначив, що йому «ніколи не подобалися іменні блоки».

«Виключно з огляду на можливість якихось маніпуляцій потім на виборах у бюлетенях і так далі, можливо, прізвище десь буде збоку стояти для того, щоб краще ідентифікувати партію. Але ні у самій назві ні слова «Притула», ні «біля Притули» там не буде», – додав телеведучий.

За його словами, наразі відбувається розбудова партійної структури його політсили.

«Сама партія зараз дещо у віртуальному стані. Ми будемо виходити у 2022 році в режим суб’єктності, реєстрації партії, звичайно. Але до того, як ми до цього дійдемо, я хочу бачити достатньо сильні команди у регіонах», – розповів Притула.

Нагадаємо, у 2019 році на виборах до Верховної Ради Сергій Притула був 30-м номером у партійному списку «Голосу» і до парламенту не потрапив. У 2020 році він балотувався на посаду мера Києва, посівши третє місце із результатом у 7,87%.

У лютому 2021 року Притулу виключили з політради «Голосу», він також перестав бути заступником голови партії. Після цього він заявляв про бажання очолити цю політсилу, але 7 червня 2021-го Притула оголосив про вихід з партії «Голос» через «дії нового керівництва» політсили. 

Фото: скріншот з відео / Радіо Свобода

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY