detector.media
01.01.2022 15:25
Видання «Район. Культура» зібрало 200 тисяч гривень на спільнокошті
Видання «Район. Культура» зібрало 200 тисяч гривень на спільнокошті
Фонд «Відродження» подвоїть зібрану суму.

Проєкт мережі «Район.in.ua» «Район. Культура» зібрав на спільнокошті «Великої ідеї» понад 205 тисяч гривень — 103% запланованої суми. Про це йдеться в повідомленні редакції.

За сто днів кампанії 409 фундаторів зробили 683 внески. Тепер Міжнародний фонд «Відродження» подвоїть цю суму, й редакція отримає 400 тисяч гривень (мінус 20 тисяч гривень комісії платформі «Спільнокошт»).

Творці проєкту обіцяють, що завдяки цій сумі «видання стане не лише майданчиком для новин, репортажів, інтерв'ю та статей на тему культури, а й сервісним медіа для митців, інституцій, закладів, що допоможе у спілкуванні з їхньою цільовою аудиторією». Гроші підуть на щоденну роботу сайту, створення «серії аудіовізуальних матеріалів про внесок вихідців з Волинської та Рівненської областей у сучасний культурний контекст України», створення та розвиток сторінок «Район. Культура» у соцмережах, а також «Волинську експедицію», про яку «Детектор медіа» вже розповідав.

Мережа гіперлокальних видань «Район.in.ua» включає близько 30 сайтів, які працюють у Волинській, Рівненській, Львівській, Закарпатській областях, та низку тематичних проєктів: «Бізнес.Район», «Спорт на Районі», «Район.Медицина», «Район.Історія», «Район.Закордон», «Еко.Район». Сайт «Район. Культура» запустили у серпні 2021 року, його очолює Іванна Антонюк.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY