detector.media
24.12.2021 10:26
Анна Ткаченко залишила посаду директорки діджитал-департаменту Live Network
Анна Ткаченко залишила посаду директорки діджитал-департаменту Live Network
Функції керівника тимчасово виконуватиме Аліна Макарова, яка до цього очолювала відділ діджитал-маркетингу.

З медіахолдингу Live Network звільнилась директорка діджитал-департаменту Анна Ткаченко. Про це повідомила пресслужба.

Ткаченко працювала у Live Network з грудня 2020 року.

Функції керівника діджитал-департаменту тимчасово виконуватиме Аліна Макарова, яка до цього часу очолювала відділ діджитал-маркетингу. 

Нагадаємо, медіахолдинг Live Network заснований наприкінці 2020 року, до його складу входять регіональні телеканали Live (раніше Kyiv.live), «Типовий Київ», Odesa.live. Медіахолдинг належить нардепу «ОПЗЖ» Вадиму Столару.

Медіаменеджер Юрій Будяк очолив Live Network 26 листопада 2021. До цього він очолював канал NewsOne, а також входив до дирекції телеканалу «112 Україна».

Телеграм-канал «Бабельки» повідомив, що після зміни керівництва Live Network були звільнені понад 130 людей, на каналі Live закрили низку проєктів, а сам мовник планують повністю переорієнтувати на новини. Також оновлений канал нібито «співпрацюватиме з Офісом президента».

У бліц-інтерв'ю «Детектору медіа» Будяк підтвердив, що справді змінює концепцію, але його завдання – зберегти існуючу команду та потенціал і ще більше розвинути його.

У грудні 2021-го журналістка та медіаменеджерка Людмила Писанко стала генеральною продюсеркою медіахолдингу Live Network.

Фото: пресслужба Live Network

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY