detector.media
17.12.2021 18:09
Гендиректор Live щодо повідомлень про скорочення та зміну концепції: Я формую команди, а не руйную їх
Гендиректор Live щодо повідомлень про скорочення та зміну концепції: Я формую команди, а не руйную їх
Юрій Будяк: Ми плануємо нові формати і шукаємо найперспективніших ведучих.

Гендиректор Live Network Юрій Будяк прокоментував повідомлення про скорочення штату Live та зміну концепції каналу після зміни керівництва медіахолдингу.

Раніше телеграм-канал «Бабельки» повідомив, що після зміни керівництва Live Network були звільнені понад 130 людей, на каналі Live закрили низку проєктів, а сам мовник планують повністю переорієнтувати на новини. Також оновлений канал нібито «співпрацюватиме з Офісом президента».

У бліц-інтерв'ю «Детектору медіа» Будяк підтвердив, що справді змінює концепцію, але його завдання – зберегти існуючу команду та потенціал і ще більше розвинути його.

«Зміни справді будуть, але ці зміни будуть лише на краще… на телеканалі з'являться нові обличчя, проте слово "замість" тут не зовсім коректне. Ми плануємо нові формати і шукаємо найперспективніших ведучих», – каже Будяк.

Будяк додав, що виступає «за чистоту телевізійного жанру», коли глядач має точно знати, що саме він отримає. Таким чином, головний вектор уваги зараз – на вдосконаленні інформаційного мовлення.  

«Канал Live доставляє новини. І це його сильна сторона. Тому саме з цього ми й розпочали роботу. Один із перших кроків – оновлений формат програми "Ранковий. Live" в ефірі. Результатом я задоволений, далі більше».

Медіаменеджер зауважив, що в Україні «телевізійний ринок дуже вузький», а фахівців – дуже мало.

«Тому ми дбайливо ставимося до нашої команди. Ми шукаємо місце для кожного співробітника у новій концепції. Інша річ, що хтось хоче розвиватися виключно в розважальній ніші. Інші – не готові конкурувати і надають перевагу новим проєктам, де конкуренція не така активна. Тим, хто вирішив йти своїм шляхом, ми бажаємо успіху, але продовжуємо розвиватися з тими, хто готовий йти до нових вершин.

Тоді й стане зрозумілим склад нової команди, кількість людей, які нам знадобляться для виконання поставлених завдань. Я впевнений, що частина тих, хто потрапив під скорочення через закриття проєктів, залишиться працювати в Live Network й надалі. Я не з тих, хто розкидається людьми. Я формую команди, а не руйную їх», – стверджує він.

Щодо інформації про нібито співпрацю з Офісом президента Будяк зауважив наступне: «Телеканал Live співпрацює з українським глядачем. Крапка. Він не рупор. Так було, так є і буде й надалі. Для мене особисто це дуже важливо. Крім того, можливість створити незалежний інформаційний ресурс, доля якого залежить лише від глядачів та їхньої лояльності, а не від політичних підходів, стала для мене основною причиною, з якої я погодився співпрацювати з Live Network».

Медіаменеджер Юрій Будяк очолив Live Network 26 листопада. До цього він очолював канал NewsOne, а також входив до дирекції телеканалу «112 Україна».

Медіахолдинг Live Network заснований наприкінці 2020 року, до його складу входять регіональні телеканали Live (раніше Kyiv.live), «Типовий Київ», Odesa.live. Медіахолдинг належить нардепу «ОПЗЖ» Вадиму Столару.

У 2006 році Столар був обраний депутатом Київської обласної ради за списком «Нашої України», а в 2010 році балотувався до Верховної Ради вже від «Партії регіонів», яку покинув після двох років депутатства. У 2012 році знову балотувався в парламент, але безуспішно. У 2019 році Столар був обраний до Верховної Ради за списком «ОПЗЖ», є очільником київського осередку партії.

Столар має інтерес у будівельному бізнесі Києва, зокрема, «Схеми» повідомляли про його тісні стосунки з мером Віталієм Кличком. ZN.UA називало Столара правою рукою Кличка у 2015–2019 роках.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY