detector.media
16.12.2021 12:06
Геращенко: Уряд вночі «перекинув» на канал «Рада» додаткові 13 млн грн
Геращенко: Уряд вночі «перекинув» на канал «Рада» додаткові 13 млн грн
За даними «Детектора медіа», це кошти з витрат на Апарат парламенту з цьогорічного держбюджету.

Народна депутатка Ірина Геращенко («Європейська солідарність») заявила під час виступу в Верховній Раді, що Кабінет міністрів вночі «перекинув» на канал «Рада» додаткові 13 млн грн.

«Чи знаєте ви, що вчора вночі Кабінет міністрів перекинув 13 млн грн із законодавчої діяльності Верховної Ради України, а це наша головна робота, на телеканал "Рада"? Ви за це голосували?» – звернулась пані Геращенко до колег у сесійній залі.

Раніше власні джерела повідомили «Детектору медіа», що каналу мають додатково надати 15 млн грн фінансування.

Нагадаємо, 15 грудня 2021-го державний парламентський канал «Рада» оновив свій формат. Наразі він працює в форматі телемарафону зі включеннями для коментарів та гостями прямоефірних студій. Також щогодини виходить випуск новин. На каналі зазначають, що це тестове мовлення, а повноцінне розпочнеться 18 січня 2022-го.

На оновленому каналі з'явилися нові ведучі. Крім політтехнолога Володимира Петрова та журналіста і блогера Сергія Іванова, які вестимуть тут власні проєкти, до «Ради» прийшли колишні працівники «каналів Медведчука».

Детальніше про фінансування державних мовників читайте у матеріалі «Детектора медіа» «"Дом" із Пальчевським і "Рада" із Семеновим. Скільки грошей і на що отримали з бюджету державні медіа».

Фото: скріншот трансляції

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY