detector.media
09.12.2021 10:54
Ткач опублікував докази, що співвласник «Кварталу 95» Міндіч приїздив на держдачу в Гуті на ювілей Єрмака
Ткач опублікував докази, що співвласник «Кварталу 95» Міндіч приїздив на держдачу в Гуті на ювілей Єрмака
Міндіч прибув до Івано-Франківська разом із родиною. Також на святі, ймовірно, був австрійський бізнесмен Карл Контрус.

У день народження керівника Офісу президента України Андрія Єрмака, 21 листопада, до державної резиденції в Гуті (Івано-Франківська область) приїжджав із родиною співвласник «Студії "Квартал 95"», бізнес-партнер Ігоря Коломойського Тимур Міндіч. Докази цього опублікував у своєму розслідуванні журналіст «Української правди» Михайло Ткач.

За його даними, в один день із Володимиром Зеленським та Андрієм Єрмаком до Івано-Франківська з Києва прибув борт, пов'язаний зі структурами Коломойського. Чи були там президент та голова його офісу – достеменно невідомо. Але Ткач стверджує, що знає точно: у літаку був Міндіч. Пізніше журналісту вдалось зафільмувати мікроавтобус, який заїжджав на територію держдачі та був там усю ніч, а згодом відвіз до аеропорту дітей, з якими Міндіч відбув до Києва.

Крім того, як йдеться у розслідуванні, 21 листопада до Івано-Франківська прибув приватний літак із Австрії, на борту якого був бізнесмен Карл Контрус, компанія якого ремонтує залізничний транспорт в Україні та Росії. Журналіст зафільмував, що Контрус був урочисто одягнений, а його супутниця тримала брендований пакет – це начебто натякає на те, що вони прибули на свято. Повернувся до Австрії на тому ж літаку Контрус у понеділок – через кілька годин після того, як з Івано-Франківська до Києва відбули Зеленський та Єрмак.

Журналіст також повідомив, що звернувся по коментар до Офісу президента щодо можливого візиту Міндіча та Контруса, але там його запитання назвали «некоректними» і заявили, що вже надали «абсолютну вичерпну інформацію».

Раніше Офіс президента заперечив дані журналістів про 4-денне святкування, а також використання гвинтокрилів ДСНС.

Єрмак також запевнив, що не святкував свій ювілей у Гуті 21 листопада, але підтвердив, що був у цій резиденції 19-20 листопада.

Під час пресмарафону Зеленський розкритикував розслідування Ткача про святкування ювілею Єрмака та визнав, що користувався гелікоптерами ДСНС, щоб дістатись резиденції.

Фото: скріншот з відео УП

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY