detector.media
07.12.2021 10:32
Стрічка «Земля Івана» отримала нагороду на кінофестивалі в Казахстані
Стрічка «Земля Івана» отримала нагороду на кінофестивалі в Казахстані
Раніше фільм переміг на фестивалі документальних фільмів про права людини Docudays UA та кінофестивалі Kharkiv MeetDocs, брав участь у конкурсних програмах фестивалів «Молодість» та HotDocs.

Український документальний фільм Андрія Лисецького «Земля Івана» отримав приз на кінофестивалі студентських та дебютних фільмів «Бастау» в Казахстані. Про це повідомила пресслужба кінокомпанії «Магіка-Фільм».

Стрічка перемогла в номінації «Кращий повнометражний неігровий фільм».

Дебютна робота Андрія Лисецького розповідає про українського митця Івана Приходька. Це самоук, який живе в селі і творить наївне та чесне мистецтво. Одного разу Івана запрошують виставити свої картини в Мистецькому Арсеналі, головному виставковому центрі країни. Та чи обміняє він маленьку сільську хатинку на гламурне міське життя?

Раніше фільм «Земля Івана» переміг на Міжнародному фестивалі документальних фільмів про права людини Docudays UA та кінофестивалі Kharkiv MeetDocs, брав участь у конкурсних програмах фестивалів «Молодість» та HotDocs. Також кінокартину показували у рамках Lad&Fest та Bouqet Kyiv Stage.

Стрічку створила кінокомпанія «Магіка-Фільм» за підтримки Держкіно України.

Як режисер Андрій Лисецький випадково зустрів героя для свого фільму та про складні моменти у виробництві стрічки читайте в інтерв'ю «Детектору медіа».

Фото: cinema.in.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY