detector.media
30.11.2021 13:40
Корнієнко: У регіонах пропонують по тисячі гривень за участь у «держперевороті»
Корнієнко: У регіонах пропонують по тисячі гривень за участь у «держперевороті»
Корнієнко отримав цю інформацію від правоохоронців і закликав сприймати загрозу можливого «держперевороту» серйозно.

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко заявив, що у регіонах людям пропонують по тисячі гривень для участі у «держперевороті».

За словами Корнієнка, 1 грудня до будівлі парламенту «планується підвозити людей», які нібито у межах «перевороту» планують заблокувати проходи до Ради. Віцеспікер порадив журналістам приїхати до парламенту «якомога раніше».

«Коли людей збирають у регіонах по тисячі гривень в день – то це якось на переворот менше схоже. Якщо вже люди не хочуть в перевороті брати участь безкоштовно – то це питання до "перевертачів". Хоча, ну зараз погода дуже погана, може, треба і тисячу давати, щоб люди так спромоглися», –цитує Корнієнка «Українська правда».

Корнієнко повідомив, що отримав цю інформацію від правоохоронців і закликав сприймати загрозу можливого «держперевороту» серйозно.

Нагадаємо, що на 1 грудня запланований виступ президента Володимира Зеленського у Верховній Раді.

26 листопада президент Володимир Зеленський під час пресмарафону заявив, що оточення олігарха Ріната Ахметова «втягує його у війну проти держави та президента».

За словами Зеленського, розвідка володіє інформацією про підготовку 1-2 грудня 2021 року держперевороту, який начебто планується за участі росіян і оточення олігарха. Президент додав, що у можливість участі власне Ахметова у держперевороті він не вірить.

Рінат Ахметов заперечив інформацію про причетність свого оточення до підготовки держперевороту, назвавши заяви президента «суцільною брехнею».

29 листопада СБУ розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо вчинення дій, спрямованих на захоплення державної влади. 

Фото: «Радіо Свобода»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY