detector.media
22.11.2021 22:53
Реєстрацію «Спілки журналістів-догхантерів» Святогора знов скасували
Реєстрацію «Спілки журналістів-догхантерів» Святогора знов скасували
Її засновником був відомий київський догхантер Олексій Святогор, який пропагує культ насильства і жорстокості щодо безпритульних тварин.

22 листопада міністр юстиції України Денис Малюська підписав наказ про скасування реєстрації ГО «Спілка журналістів-догхантерів», засновником якої є догхантер Олексій Святогор.

Про це повідомив інстаграм-акаунт uanimals.official. Також через opendatabot можна побачити, що стан спілки зазначено як скасований.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от UAnimals (@uanimals.official)

Самого Святогора раніше звинувачували у виготовленні і розповсюдженні творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію. Однак суддя Оксана Голуб виправдала його, не знайшовши складу злочину.

Показання зоозахисників, які були свідками цькування собак з використанням ліків, що призводять до болісної смерті, суд визнав неналежними.

Сам Святогор провину не визнав і заявив, що не порушував законів України. А його заяви на ефірах є «свободою слова».

Нагадаємо, що Окружний адміністративний суд Києва 24 травня визнав протиправним і скасував наказ Міністерства юстиції України, що анулює реєстрацію громадської організації «Союз журналістів-догхантерів».

Фото: з вільних джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY