detector.media
16.11.2021 09:44
Борис Давиденко йде з Liga.net. Видання очолить Юлія Банкова
Борис Давиденко йде з Liga.net. Видання очолить Юлія Банкова
Борис Давиденко: Я вирішив, що треба йти, ще влітку. Конкретних причин немає.

1 грудня 2021 року Борис Давиденко залишить посаду головного редактора онлайн-видання Liga.net. Цю інформацію підтвердив «Детектору медіа» сам Борис Давиденко.

«Я вирішив, що треба йти, ще влітку. Конкретних причин немає. Я працював на цій посаді три роки — це досить великий термін», — сказав він. За його словами, він залишиться у сфері медіа, але поки що не може назвати конкретного місця, де працюватиме. «Довго я без роботи зазвичай не залишався», — сказав Борис Давиденко.

За інформацією джерел «Детектора медіа», новою головною редакторкою «Ліги» стане Юлія Банкова, співзасновниця та колишня керівниця «Громадського телебачення». У липні 2021 року вона пішла з цього медіа, але залишилась членкинею громадської організації «Громадське телебачення». Борис Давиденко підтвердив, що «рекомендував роботодавцю список кандидатів, у якому була Юлія Банкова», однак відмовився коментувати майбутні призначення.

Юлія Банкова сказала «Детектору медіа», що отримала пропозицію від Liga.net, але ще не підписала угоду.

Борис Давиденко працював у «Forbes Украина», зокрема очолював друковану версію видання. В листопаді 2013 року Давиденко залишив журнал разом із частиною редакції на знак протесту проти цензури з боку нового власника Сергія Курченка. У 2016-18 роках очолював VoxUkraine, з грудня 2018 року – головред Liga.net. До цього у Давиденка вже був досвід роботи в редакції Liga.net – у 2014 році він очолював відділ «Бізнес».

Фото: Tatiana Morozova Skydan/Boris Davidenko/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY