detector.media
30.10.2021 10:55
«Подобається пам’ятник Бандері на Україні?». Про що білоруська пропаганда питала послів ЄС на вшанувальному заході в Куропатах (ВІДЕО)
«Подобається пам’ятник Бандері на Україні?». Про що білоруська пропаганда питала послів ЄС на вшанувальному заході в Куропатах (ВІДЕО)
Білоруські пропагандист(к)и поставили послам ЄС 53 питання, які стосувались пам’ятника Бандері в Україні, санкцій, видачі нацистів тощо. Також вони часто перепитували, чи послам «не соромно» і чому вони не відповідають на «питання».

У ніч з 29 на 30 жовтня 1937 року в Мінську радянські спецслужби розстріляли понад сотню представників білоруської інтелігенції – художники, вчені, письменники, громадські діячі. В ці дні традиційно відбувається «Ніч розстріляних поетів»: низка недержавних заходів, спрямованих на вшанування пам’яті загиблих. 

Наприклад, літературні читання. Або, як цього разу, посли країн Євросоюзу приїхали покласти квіти до місць поховань тисяч жертв Великого терору в урочищі Куропати.

Там на них чекали білоруські пропагандист(к)и – Григорій Азарьонок, Людмила Гладкая, Ксенія Лебедєва та інші. «Медиазона. Беларусь» записала всі питання, які пропагандист(к)и ставили іноземним гостям. Їх вийшло мінімум 53. Ось про що їх загалом, з повторами, питали. 

Нагадаємо, що між білоруською і російською пропагандами нещодавно розгорівся медіаконфлікт. Він почався з затримання журналіста «Комсомольської правди» Геннадія Можейка, а кілька тижнів потому переріс у «наїзди» на Путіна через пандемію. 

Фото: телеграм Людмили Гладкої

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY