detector.media
22.10.2021 15:33
Український трилер «Егрегор» вийде в прокат у березні 2022 року
Український трилер «Егрегор» вийде в прокат у березні 2022 року
Робота над фільмом розпочалась ще в 2014 році.

Український трилер «Егрегор» вийде в прокат 10 березня 2022 року, повідомляє Держкіно.

Фільм створено у копродукції компаніями Solar Media Entertainment (Україна), Bow And Axe (Польща) та FishCorb Films (США).

За сюжетом, нью-йоркський детектив отримує зашифроване послання та авіаквиток до Києва від професора, з яким довгий час не спілкувався. Згодом з’ясовується, що професор нібито скоїв самогубство, а на його доньку полюють невідомі. Детективу доведеться розплутувати клубок таємниць і зустрітися віч-на-віч із найбільшим секретом власного життя.

Режисер стрічки – Станіслав Капралов.

Головні ролі виконали: Омрі Роуз («Непокора», «Ліга справедливості»), Олена Лавренюк («Dzidzio контрабас», «Кава з кардамоном»), Валерія Караман («Маяк»), Анджей Зелінський («Ватага», «Піаніст»), Данієль Ольбрихський.

Зйомки відбувалися в декілька етапів в Україні (Київ та Львів), Польщі (Варшава) та США (Нью-Йорк).

Нагадаємо, робота над стрічкою розпочалась у 2014 році, а в 2015-му режисер Любомир Левицький («Тіні незабутих предків») повідомив, що сценарій картини завершено. Тоді прем'єра фільму планувалася на 2016 рік.

Проєкт фільму «Егрегор» став одним із переможців 9-го пітчингу Держкіно. У липні 2016 року він також брав участь у пітчингу Одеського кінофестивалю

У 2019 році Рада з державної підтримки кінематографії погодила зміну режисера, ним став Станіслав Капралов. Зміна режисера відбулася через неможливість Любомира Левицького надалі займатися проєктом. 

У 2021 році «Егрегор» став фільмом-закриттям Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

Фото: facebook.com/Egregorthemovie

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY