detector.media
06.10.2021 09:26
Star Media знімає мінісеріал «Чуже щастя»
Star Media знімає мінісеріал «Чуже щастя»
Зйомки відбуваються в Києві, у головній ролі – російська актриса українського походження Любава Грешнова.

Кінокомпанія Star Media розпочала зйомки 4-серійного фільму «Чуже щастя», про що повідомила пресслужба.

За сюжетом, безтурботне життя головної героїні Олени переривається звісткою, що її чоловік – багатий бізнесмен Захар – має вагітну коханку. Після розлучення колишній чоловік позбавляє її грошей, житла та запроторює до психлікарні, щоб забрати дочку. Порадником та захисником Олени стає юрист Максим, за підтримки якого вона вступає у боротьбу за свою дочку і за особисте щастя. 

Режисер проекту – Роман Бровко. Зйомки серіалу відбуваються в Києві. 

«Історія змістовно дуже насичена, високий темпоритм розвитку подій вимагає різноманітних яскравих локацій, тому у нас буде задіяно більше 50 об’єктів. За одну знімальну зміну можемо змінити 7-8 локацій», – розповів режисер.

У ролях: Любава Грешнова, Дмитро Ратомський, Сергій Дерев’янко, Віктор Сарайкін, Поліна Василіна, Олексій Нагрудний, Марго Лапіна.

«Антагоністів у цій історії три, а не один, як це традиційно буває. З’являються вони поступово, тому заздалегідь незрозуміло, звідки чекати на небезпеку», – зазначив Роман Бровко.

Раніше повідомлялось, що компанія Star Media запускає власний онлайн-кінотеатр Lava у партнерстві з американською компанією OTTera.

Фото: пресслужба кінокомпанії

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY