detector.media
28.09.2021 13:38
СТБ оголосив дату прем'єри продовження серіалу «Кріпосна»
СТБ оголосив дату прем'єри продовження серіалу «Кріпосна»
Третій сезон складатиметься з 24 епізодів.

Прем'єра багатосерійної костюмованої мелодрами «Кріпосна. Жадана любов» на СТБ відбудеться 1 листопада о 20:15, повідомляє пресслужба каналу.

У продовженні історії колишньої кріпачки Каті Вербицької глядачі дізнаються, чи виживе Андрій Жадан, якому під час вінчання невідомий встромив ніж у груди; як розгортатимуться події навколо Петра Червінського, який втратив все; хто намагитметься довести кухарці Павлині, що кохання можливе у будь-якому віці.

Серед нових героїв, які мають зіграти важливу роль у житті Катерини Вербицької, буде подружжя Безусів. Їх зіграли Марія Машкова та Федір Лавров.

Роль Каті Вербицької зіграє Соня Прісс. Продюсери телесеріалу «Кріпосна» замінили в третьому сезоні виконавицю головної ролі Катерину Ковальчук на Соню Прісс через завантаженість першої акторки та неможливість узгодити оптимальний графік зйомок.

Також у ролях: Станіслав Боклан, Наталка Денисенко, Анна Сагайдачна, Марк Дробот, Тарас Цимбалюк, Олеся Жураківська, Віктор Жданов, Максим Радугін, Сергій Стрельников, Аліна Коваленко та інші.

У серіалі «Кріпосна. Жадана любов» буде 24 епізоди.

Нагадаємо, «Кріпосна» – багатосерійна історична костюмована драма спільного виробництва StarLight Films і Film.ua. Зйомки розпочалися влітку 2017 року, одразу було знято 48 серій. Перший сезон із 24 серій вийшов в ефір СТБ навесні 2019 року, другий сезон із 24 серій – восени 2019 року.

1 липня 2019 року міжнародна прем’єра серіалу відбулася в Польщі на телеканалі TVP1, згодом під час створення третього сезону TVP1 увійшов у проєкт як копродукційний партнер. Також серіал показали в Литві, Казахстані, Росії, Білорусі. Права на показ продані в Угорщину, Словаччину, Болгарію (BNT), Латвію, Естонію, Грузію, на території Балканських країн і Латинської Америки, а також у Японію (A.K Company) та Чехію (Prima TV). Влітку 2020 року український серіал показали в Іспанії на каналі Divinity. Також «Кріпосна» доступна на міжнародному VOD-сервісі Amazon Prime.

На іноземних територіях серіал виходить під назвою Love in Chains.

У грудні 2020 року СТБ оголосив, що головну роль у ньому замість Катерини Ковальчук зіграє Соня Прісс

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY