detector.media
25.09.2021 15:11
«Саша Псих», ексрегіонал та очільник харківської «Партії Шарія» – кого міськвиборчком зареєстрував у кандидати на посаду мера Харкова (ДОПОВНЕНО)
«Саша Псих», ексрегіонал та очільник харківської «Партії Шарія» – кого міськвиборчком зареєстрував у кандидати на посаду мера Харкова (ДОПОВНЕНО)
В цілому за посаду боротимуться 6 претендентів. Вибори відбудуться 31 жовтня.

Харківська міська територіальна виборча комісія на своєму засіданні зареєструвала шістьох кандидатів на посаду міського голови Харкова й одному відмовила, пише український «Інтерфакс» з посиланням на голову міськвиборчкому Олену Матвієнко

Позачергові вибори міського голови Харкова на 31 жовтня 2021 року, оскільки помер попередній мер Харкова Геннадій Кернес, якого міським головою обрали восени 2020 року. 

Серед зареєстрованих претендентів:

Решта – самовисуванці. 

Офіційним кандидатом на вибори голови міста від «Блоку Кернеса» став Ігор Терехов, повідомляє пресслужба політсили. Саме йому відмовили у реєстрації, оскільки він ще не подав документи.

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала чотирьох кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах, які відбудуться 31 жовтня.

Колишнього журналіста, політв'язня та першого заступника голови Черкаської обласної ради Романа Сущенка, який балотується від партії «Європейська солідарність», зареєстрували в окрузі №197 на Черкащині. 

Разом із ним у цьому окрузі балотується кандидат від партії «Свобода» та екснардеп Андрій Іллєнко.

Фото: «Суспільне Харків»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY