detector.media
24.09.2021 19:07
StarLightMedia інвестує у соцрекламу близько $15 млн щорічно – Богуцький
StarLightMedia інвестує у соцрекламу близько $15 млн щорічно – Богуцький
Також він вітає гендерні квоти та обов’язкову вакцинацію деяких категорій працівників.

Медіагрупа StarLightMedia щорічно інвестує близько $15 млн у соціальну рекламу на своїх канал. Про це розповів СЕО медіакомпанії Олександр Богуцький, пише український «Інтерфакс».

Він вважає, що саме StarLightMedia є лідером у цьому напрямку серед інших медіагруп. Як приклад він привів виділення $0,5 млн на проєкт «Нові лідери» «у бажанні пришвидшити зміну політичних еліт».

Як вказано на сайті групи, вона, наприклад, інвестувала в рекламу вакцинації. Голова StarLightMedia також висловився за активнішу позицію держави в частині впровадження нових стандартів у сфері охорони здоров'я, соціального та гендерного розвитку. 

Зокрема, він вітав запровадження гендерних квот на партійних виборах і рішення про обов'язкову вакцинацію вчителів, медиків і деяких інших категорій працівників.

До складу StarLightMedia входять сім каналів: СТБ, ICTV, ICTV Ukraine, "Новий", М1, М2 і "ОЦЕ", а також власний продакшн StarLight Production, компанія з оренди техніки StarLight Rental і виробник сценічних декорацій StarLight Scenery.

Нагадаємо, що чотири медіагрупи – StarLightMedia, «1+1 медіа», «Медіа Група Україна» та «Інтер медіа груп» – обіцяють змінити умови продажу своїх каналів для партнерів на наступний рік.

Фото: ютуб

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY