detector.media
24.09.2021 15:59
З «Радіо Свобода» йдуть головна продюсерка української редакції Наталія Симоніна та продакшн-менеджер Дмитро Даниленко
З «Радіо Свобода» йдуть головна продюсерка української редакції Наталія Симоніна та продакшн-менеджер Дмитро Даниленко
Причин звільнення вони не коментують.

З української редакції «Радіо Свобода» звільнилися головна продюсерка української редакції Наталія Симоніна та відповідальний за регіональний розвиток Дмитро Даниленко. Обоє повідомили про своє звільнення у фейсбуку.

«Сьогодні мій останній день на Радіо Свобода. За ці 5 років ми створити радіо, яке показують по телевізору, і розширили охоплення телевізійної аудиторії до 25 мільйонів, а охоплення в ютубі лише за останній рік – до 123 мільйонів. В країні кожен знає, що таке "Донбас Реалії" і "Крим Реалії", тому що в трендах – на перших місцях. У Києві ми побудували найкращу студію в компанії і правильну телевізійну інфраструктуру, якою тепер користуються 4 редакції», написала Симоніна.

«За 6 років ми впровадили централізовану схему бронювання та планування виробничих ресурсів, якою сьогодні в Києві користуються 4 редакції. Якою сьогодні в Києві користуються 4 редакції. Всі комунікації та планування персоналу переведені на єдиний корпоративний інструмент. Київська студія визнана найкращим телевізійним майданчиком в RFE/RL. За останній рік сайт збільшив трафік з органічного пошуку в 2 рази, канал Радіо Свобода 220 000 нових підписників», – написав Даниленко.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до Дмитра Даниленко та Наталії Симоніної.

ДОДАНО: На запит «Детектор медіа» Мартінс Званерс, заступник директора з комунікацій та зв’язків з громадськістю RFE/RL повідомив, що згідно з власною політикою Радіо Свобода не коментує дії персоналу. «Ми щиро бажаємо Наталії та Дмитру успіхів у всіх їхніх майбутніх починаннях», - додав він. 

26 серпня 2021 року до «Української правди» перейшов журналіст-розслідувач Михайло Ткач. Ткач працював у програмі «Схеми», спільному проекті «Радіо Свобода» та телеканалу «UA:Перший». В редакції УП Ткач очолить новостворений відділ журналістських розслідувань.

Колаж: Natalia Symonina/Дмитро Даниленко/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY