detector.media
23.09.2021 15:02
Верховна Рада ухвалила зміни у складі комітетів з питань інформаційної політики та свободи слова
Верховна Рада ухвалила зміни у складі комітетів з питань інформаційної політики та свободи слова
Олександра Санченка обрано членом Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики, а Антона Швачка — членом Комітету з питань свободи слова.

У четвер, 23 вересня, парламент ухвалив зміни до постанови «Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання» (проєкт постанови №6081).

Згідно з документом, нардепа Олександра Санченка («Слуга народу») обрано членом Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики. До цього він був членом Комітету з питань свободи слова.

Крім цього, Антона Швачка («Слуга народу») обрано членом Комітету з питань свободи слова.

У Комітеті гуманітарної та інформаційної політики переважають члени фракції «Слуга народу». Очолює його Микита Потураєв («Слуга народу»). Перша заступниця — Ірина Констанкевич (група «За майбутнє»); заступники — Євгенія Кравчук і Павло Сушко («Слуга народу»), секретар — Олександр Абдуллін («Батьківщина»). Члени комітету: Андрій Боблях, Єлизавета Богуцька, Олександр Кабанов, Дмитро Нальотов і Тетяна Рябуха («Слуга народу»); Олександр Качний, Ренат Кузьмін і Юрій Павленко («Опозиційна платформа — За життя»); Микола Княжицький, Софія Федина та Володимир В’ятрович («Європейська солідарність»), Гео Лерос (позафракційний).

Моніторинг роботи Комітету гуманітарної та інформполітики за перше півріччя 2021 року – тут.

Фото: Радіо Свобода

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY