detector.media
21.09.2021 09:30
Подоляк: «Арестович лікує наше суспільство від традиційних медійних істерик»
Подоляк: «Арестович лікує наше суспільство від традиційних медійних істерик»
На його думку, Арестович часто йде на свідомі провокації та витягує на себе негатив, з яким потім працює.

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що його колега, позаштатний радник керівника ОПУ та спікер української делегації в Тристоронній контактній групі Олексій Арестович, «лікує наше суспільство від традиційних медійних істерик». Про це він сказав в інтерв'ю виданню «Главком».

«Олексій, перш за все, вкрай ефективно відпрацьовує тяжкий хліб в Тристоронній контактній групі. До його приходу російські пропагандисти абсолютно домінували в цих тематиках. Олексію ж вдалося нав’язати свій порядок денний і змусити опонентів суттєво нервувати», – вважає Подоляк.

На його думку, Арестович публічно проговорює теми, «які суспільство воліє роками замовчувати».

«Будь-яке мовчання – це ж неправильно. Бо якщо ми не можемо говорити про те, що дійсно болить, то хвороби тільки прогресують. Так, Олексій часто йде на свідомі провокації, витягує на себе негатив, а потім спокійно, виважено, тонко працює з цим.

Парадоксальну, напевно, річ скажу, але, вважаю, що саме Арестович лікує наше суспільство від традиційних медійних істерик, надаючи йому можливість проговорити непрості речі як в кабінеті психотерапевта. І це дуже непросто – брати на себе багато публічного хайпу, особисто конфліктувати з великою машинкою тих же «порохоботів».

Якщо справедливо оцінювати роботу Арестовича в середньостроковій перспективі – то це точно позитивний персонаж», – додав Михайло Подоляк.

Нещодавно Арестович запропонував перейменувати Україну в «Русь-Україну». Крім того, у мережі активно поширювали відео його інтерв'ю 2017 року, в якому він назвав АТО «курортом».

Раніше Арестович заявив, що має президентські амбіції

У 2017 році Арестович зробив допис у соцмережі, в якому зізнався, що «багато брехав із 2014 року» та займався «пропагандистською роботою».

У жовтні 2020 року Арестович став спікером української делегації в ТКГ, також він став позаштатним радником керівника Офісу президента Андрія Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки та оборони. 

16 березня 2021 року Арестович на прохання написати пост у соцмережі щодо засідань ТКГ українською мовою послав користувача «на х*й».

За словами Арестовича, це «була гідна відповідь людині на тій мові, яку вона розуміє». Пізніше, в інтерв'ю Радіо Свобода Арестович заявив, що певним чином шкодує, але не збирається вибачатися, тому що це було «за справу, це не за мову».

На фото: Олексій Арестович / slovoidilo.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY