detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
16.09.2021 12:51
«Інтер» має п’яту перевірку від Нацради за радянські фільми
«Інтер» має п’яту перевірку від Нацради за радянські фільми
Мова йде про ті фільми, які канал показав на початку вересня.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призначила п’яту перевірку каналу «Інтер» через показ фільмів за участю акторів, які внесені до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 16 вересня.

Канал продовжує транслювати  фільми, учасниками яких є особи, які внесені до Переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці.

Перевірка пройде у жовтні. Попередню перевірку регулятор з тих самих підстав призначив 2 вересня.

Нагадаємо, раніше Нацрада призначила каналу дві позапланові перевірки через показ фільмів із акторами, які несуть  загрозу для національної безпеки. Це «Місце зустрічі змінити не можна» за участі Станіслава Говорухіна, «В’язень замку Іф» за участі Михайла Боярського, «Д’Артаньян і три мушкетери» за участі Михайла Боярського, Ірини Алфьорової, Аліси Фрейндліх, Олега Табакова й Бориса Клюєва, «За сімейними обставинами» за участі Євгена Стеблова, «Велика перерва» за участі Валентини Тализіної.

Також перевірка стосується й інших фільмів, де грають актори, яких вважають прибічниками кремлівської агресії: «Карнавал», «Пірати ХХ століття», «Огарьова, 6», «Сім наречених єфрейтора Збруєва», «Любов і голуби», «Москва сльозам не вірить», «Собаче серце», «Маленька Віра», «Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика», «Гараж» і «Службовий роман».

Ілюстрація: канал «Інтер»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY