detector.media
09.09.2021 12:56
Канали «Медіа Групи Україна» з'являться на американській ОТТ-платформі Boss TV
Канали «Медіа Групи Україна» з'являться на американській ОТТ-платформі Boss TV
Зокрема, йдеться про «Україна 24», «Україна 1»/«Україна 2», «НЛО TV 2».

Пакет каналів «Медіа Групи Україна» з'являться на американській ОТТ-платформі Boss TV, про що повідомила пресслужба медіагрупи.

Холдинг уклав угоду з американським стримінговим сервісом, внаслідок чого на Boss TV з'являться «Україна 24», «Україна 1»/«Україна 2», «НЛО TV 2», а також канали партнерів: Star Cinema, Star Family, X-Sport, «Рибалка TV».

«Це вже третій провайдер, із яким ми підписали подібну угоду. Партнерство з Boss TV дозволить охопити аудиторію українців у Північній та Південній Америці», - зазначив директор департаменту дистрибуції платних каналів МГУ Олександр Ремезовський.

Цифрова платформа Boss TV дозволяє транслювати контент у прямому ефірі та на замовлення, а також пропонує різноманітні інструменти маркетингу, даних та аналітики.

Міжнародний канал холдингу «Україна 24» наразі вже доступний у більш ніж 15 країнах світу.

Нагадаємо, ОТТ стає потужним гравцем та учасником виробництва контенту. Наприклад, Star Media у копродакшені з хорватами знімає оригінальний проєкт «Мовчання» для oll.tv, а Film.ua та «1+1 медіа» — оригінальний серіал для «Київстар ТБ» «Скажені сусіди». Натомість Megogo є партнером у виробництві телепродукту для Нового каналу та групи «1+1».

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY