detector.media
30.08.2021 17:02
Новий канал оголосив дату старту третього сезону шоу «Діти проти зірок»
Новий канал оголосив дату старту третього сезону шоу «Діти проти зірок»
У кожному випуску дві команди з трьох учасників визначатимуть, хто талановитіший, кмітливіший, розумніший та швидший – діти чи українські зірки.

Новий канал оголосив дату старту третього сезону шоу «Діти проти зірок», повідомляє пресслужба.

Так, програма вийде в ефір 22 вересня о 19:00.

У кожному випуску дві команди з трьох учасників визначатимуть, хто талановитіший, кмітливіший, розумніший та швидший – діти чи українські зірки. Ведучим шоу залишиться Сергій Притула.

«Співак Антон Савлепов віджиматиметься на двох пальцях кожної руки. Актор Володимир Шумко намалює картину з пластиліну. А хореограф Амадор Лопес продемонструє хімічні досліди. До оцінювання індивідуальних батлів ми залучили експертів. Лишень уявіть емоції учасників, коли вони побачили легенду художньої гімнастики Ірину Дерюгіну. Миттєво випрямилась спина не лише у дівчинки-гімнастки, а й у всіх на знімальному майданчику (усміхається)», – розповіла шеф-редактор «Діти проти зірок» Євгенія Скрипніченко.

Крім того, фінал учасникам доведеться долати із додатковими перешкодами.

«Бігатимуть босими ногами по деталях конструктора. Проходитимуть піддон з кригою. Долатимуть шлях із живими тваринами. Уявіть, по студії бігали кури та свині, яких довелося приборкувати усією знімальною групою!» –розповідає керівник проекту Максим Пастухов.

Другий сезон програми вийшов в ефір 2 жовтня 2021 року.

Раніше Новий канал оновив дизайн, логотип та бренд-войс.

Фото: пресслужба каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY