detector.media
21.08.2021 13:55
Телеканали «Дом» та UA проведуть марафон «Україна 30» 23 та 24 серпня: презентують 30 епізодів про історію України
Телеканали «Дом» та UA проведуть марафон «Україна 30» 23 та 24 серпня: презентують 30 епізодів про історію України
Протягом двох днів в прямому ефірі транслюватимуться офіційні урочисті заходи – саміт Кримської платформи, саміт перших леді та джентльменів, військовий парад у День Незалежності України.

23-24 серпня телеканали «Дом» і UA проведуть марафон «Україна 30». Про це йдеться на сайті каналу «Дом».

Особливу увагу журналісти каналів «Дом» та UA  разом з гостями студії приділять поясненню складних моментів українських суспільно-політичних реалій для аудиторій, які проживають на тимчасово непідконтрольних уряду територіях. 

Ефірні святкові дні редакція розділила на інформаційні та розважальні блоки. Також очікують глядачів прямі трансляції з регіонів та закордону.

23 серпня відбудеться прем'єра документальної програми "Україна 30. Хроніки нашої незалежності". Це масштабний проєкт телеканалу «Дом», який розповість про те, як розвивалася країна, починаючи з 1991 року. 

Цикл складається з 30 епізодів – по одному на кожен рік історії незалежної України. Головним завданням циклу стало максимальне занурення глядачів в певний період в рамках одного епізоду. Тому мова часто буде йти не тільки про політичні процеси в країні, а й про популярні телешоу або моду конкретного року.

Нагадаємо, що 24 серпня телеканал «Апостроф TV» проведе наживо телемарафон «Україна: 30 відтінків Незалежності».

Також Лабораторія журналістики суспільного інтересу, редакція журналу «Новое Время» та кримські журналісти, правозахисники і громадські діячі утворили «Кримську редакцію» та випустили номер, присвячений поверненню окупованого РФ півострова.

Фото: «Дом»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY