detector.media
12.08.2021 11:06
Кінознавець Володимир Войтенко запустив власний YouTube-канал
Кінознавець Володимир Войтенко запустив власний YouTube-канал
У своїх програмах Володимир Войтенко розповідатиме про те, чим і як живе українська кіно-, теле- та серіальна індустрії, спілкуватиметься з творцями та досліджуватиме історію тих чи інших явищ, які відбуваються в галузі.

Кінознавець та член Української кіноакадемії Володимир Войтенко запустив власний YouTube-канал – «КіноДім Войтенка», повідомляється в пресрелізі.

У першому випуску на каналі «Промова промову, або Мовна пастка» йдеться про проблему мови в українському кінематографі, з якою зіштовхаються творці впродовж всієї історії українського кінематографу. У програмі взяли участь Юрій Шевчук, Михайло Іллєнко, Наталка Ворожбит, Катерина Лесик та Микола Княжицький.

Крім того, кінознавець анонсував серію випусків з 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю, який розпочнеться 14 серпня.

Загалом у своїх програмах Володимир Войтенко розповідатиме про те, чим і як живе українська кіно-, теле- та серіальна індустрії, спілкуватиметься з творцями та досліджуватиме історію тих чи інших явищ, які відбуваються в галузі.

Володимир Войтенко – український кінокритик, кінознавець, лектор, автор понад 900 публікацій з питань кіно і телебачення. Він є членом Української кіноакадемії та Національної спілки кінематографістів України, головним редактором кінопорталу kinokolo.ua та «Сценарної майстерні», автор і ведучий програми «Арґумент-Кіно».

Раніше Микола Вересень і Олександр Мартиненко відкрили Youtube-канал «Після.Завтра».

Фото: youtube.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY