detector.media
08.08.2021 17:29
У Росії глава союзу десантників напав на журналіста в красноярському виборчкомі. Вони обоє балотуються в Держдуму РФ
У Росії глава союзу десантників напав на журналіста в красноярському виборчкомі. Вони обоє балотуються в Держдуму РФ
Між конкурентами почалась словесна перепалка після занесення документів у виборчком.

Кандидат в депутати Держдуми РФ від партії «Зелені», засновник видання KrasNews та журналіст Дмитро Полушин заявив, що на нього напав інший кандидат від партії «Справедлива ​​Росія за правду» Олександр Шадрін. У вересні цього року в Росії відбуватимуться вибори в Державну думу. 

Бійка сталася у красноярському виборчкомі, коли Полушин приніс документи для реєстрації. Про це він розповів у своїх соцмережах.

За словами журналіста, раніше Шадрін намагався не допустити його до виборів і писав відповідну скаргу у виборчком, проте отримав відмову. Причиною невдоволення був нібито незаконний пікет конкурента. Коли Полушин здав документи і вийшов з будівлі, на нього напали.

Полушин розповів, що між ними відбулась словесна перепалка. Помічниця Шадріна Ольга Суворова була присутня при цьому. А потім Шадрін накинувся на Полушина зі спини й почав бити руками та ногами в обличчя. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Дмитрий Полушин (@polushin_dv)

Полушин стверджує, що не став відповідати кривднику. Після того, що сталося він написав заяву в поліцію і поїхав до лікарні. За словами журналіста, у нього розсічений лоб, йому накладуть шви.

Своєю чергою Шадрін розповів виданню «Підйом», що його конкурент «нецензурно його образив», з чого й почався конфлікт. Також він каже, що Полушин намагався його вдарити.

«Нічого, що мені 60 років, а йому 40? Нічого, що я інвалід другої групи, і ця мерзота мене ображає? Ось такий мерзотник. Мене, людину з медаллю "За відвагу", боягузом назвав, щуром і ще, що я нетрадиційної орієнтації», – сказав він, додавши, що йому «соромно».

Олександр Шадрін займає посадою глави союзу десантників Красноярського краю, він займається патріотичним вихованням молоді.

Нагадаємо, що 12 липня у парламенті Грузії сталась бійка після того, як до приміщення прорвались опозиційні громадські активісти і журналісти.

Напередодні вони зажадали відставки уряду Іраклія Гарібашвілі через смерть жорстоко побитого оператора телеканалу «Пірвелі» Лексо Лашкарава.

Фото: Дмитро Полушин / інстаграм

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY