detector.media
28.07.2021 15:01
Українські серіали «Обручка з рубіном» і «На твоєму боці» покажуть на індійській платформі MX Player
Українські серіали «Обручка з рубіном» і «На твоєму боці» покажуть на індійській платформі MX Player
Угоду з MX Player на показ двох серіалів уклав міжнародний дистриб'ютор GoQuest Media.

Два серіали «Медіа Групи Україна» — «Обручка з рубіном» і «На твоєму боці» — покажуть на індійській розважальній платформі MX Player.

«В Індії міжнародний контент наразі дуже поширений і доступний. MX Player дублює його на місцеві мови, щоб залучити ширшу аудиторію. Після корейських і турецьких серіалів, у країні зростає інтерес до українських драм — передусім через те, що ці історії розповідають про повсякденне життя простих людей, їхні випробування і негаразди, що робить їх актуальними для глядачів у всьому світі», — сказала старша віцепрезидентка і керівниця відділу придбання контенту та співпраці MX Player Мансі Шрівастав.

Угоду з MX Player на показ двох серіалів уклав міжнародний дистриб'ютор GoQuest Media.

Серіал «Обручка з рубіном» вийшов в ефір у понад 40 країн, драму «На твоєму боці» транслюють на каналі Azam Media у восьми африканських країнах.

Мелодрама «На твоєму боці» розповідає історію молодої лікарки-нейрохірургині Анастасії Стрілецької. Одного разу одного разу вона виїжджає на місце ДТП, в якому нібито постраждав один із клієнтів клініки. Натомість швидка привозить її на склади фармацевтичної фабрики, де лікарка стає свідком навмисного вбивства. Аби залишитися живою, дівчині потрібно буде виконати прохання бандитів і повністю змінитися.

«Обручка з рубіном» є історією двох сестер Ані та Яни, звичне життя яких в одну мить трагічно перекреслює автомобільна аварія. В результаті нещасного випадку обидві дівчини впали в кому, а їх обличчя пошматувало склом. Таким чином, ані лікарі, ані родичі не змогли відрізнити, хто з сестер Яна, а хто Аня. Вирішальну роль відіграла обручка з рубіном Ані, яка за фатальним збігом обставин у момент ДТП була на безіменному пальці Яни. Сестер переплутали. Дівчатам доведеться пройти довгий шлях, аби повернути собі самих себе та своє життя.

У березні 2021 року «Медіа Група Україна» повідомила, що серіали «Кільце з рубіном» і «На твоєму боці» продали для показу в Індії та Східній Африці.

Фото: МГУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY