detector.media
27.07.2021 13:58
Новий канал оголосив ім'я ведучого «Пекельної кухні»
Новий канал оголосив ім'я ведучого «Пекельної кухні»
Прем’єра шоу відбудеться у вересні.

Новий канал 27 липня повідомив, що ведучим — метрдотелем — реаліті «Пекельна кухня» став гуморист та шоумен Сергій Середа.

Він працюватиме разом з шефкухарем Алексом Якутовим.

«Я у своїй тарілці. Спілкуватимуся з гостями, жартуватиму та отримуватиму задоволення. А ще вчитиму їх критикувати кухарів. Адже у нас не компліментарне реаліті, а битва за кулінарний Олімп. Нам важливо, щоб після "Пекельної кухні" вони стали справжніми професіоналами. Для цього їм треба чути правду та критику про страви», — сказав Середа.

Прем’єра шоу відбудеться у вересні.

«20 кухарів розпочнуть боротьбу за титул кулінарного гуру в реаліті "Пекельна кухня". Їм доведеться пройти безліч випробувань та покарань, які підготував шеф Алекс Якутов. А ще кухарі мають догодити усім гостям ресторану, серед яких будуть й зірки вітчизняного шоу-бізнесу. У ресторані керуватиме процесом метрдотель», — розповіли на каналі.

Нагадаємо, 25 серпня 2020 року Новий канал повідомив, що купив права на формат кулінарного проєкту Hell's Kitchen, який випускатимуть під назвою «Пекельна кухня». Шефом кулінарного проєкту «Пекельна кухня» на Новому каналі став шефкухар Алекс Якутов.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY