detector.media
23.07.2021 15:51
Discovery запустив Eurosport 4К в Україні (ОНОВЛЕНО)
Discovery запустив Eurosport 4К в Україні (ОНОВЛЕНО)
Discovery та Megogo також оголосили про продовження партнерства.

Discovery 20 липня запустив Eurosport 4K, як частину discovery+, на платформі Megogo в Україні.

«Як преміальний канал з ультрависокою чіткістю зображення Eurosport 4K покаже найкращі моменти Олімпійських ігор у Токіо. Глядачі зможуть побачити церемонії відкриття та закриття Олімпіади, а також у прямому ефірі спостерігати за видовищними змаганнями. Для цього Eurosport 4K пропонує у чотири рази більшу кількість пікселів та вдвічі кращу роздільну здатність у порівнянні зі стандартним Full HD», – йдеться в повідомленні.

Окрім Олімпійських ігор у Токіо, Eurosport 4K протягом року також транслюватиме інші спортивні події, серед яких – Відкритий чемпіонат США та Зимові Олімпійські ігри. 

«Ми справді пишаємось тим, що завдяки нашій співпраці вперше в Україні лінійний телевізійний канал транслюватиме цілодобово у форматі 4K», – сказав головний директор з питань інновацій Megogo Іван Шестаков.

Канал доступний на Megogo за передплатами «Максимальна» та «discovery+».  Discovery та Megogo також оголосили про продовження партнерства.

Спершу в новині йшлося, що канал доступний безкоштовно для всіх абонентів Megogo з базовим пакетом, однак пізніше пресслужба Discovery відкликала цей реліз. 

Нагадаємо, на початку грудня 2020 компанія Discovery оголосила про плани запустити новий розважальний стримінговий сервіс Discovery+ в понад 25 країнах. У тому числі, Discovery+ почав працювати для абонентів Megogo: в Україні, Білорусі, Молдові, Литві, Естонії, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Узбекистані, Туркменістані, Таджикистані, Киргизстані та Казахстані.

У квітні 2021 року Discovery повідомив про запуск нових форматів до Олімпійських ігор у Токіо

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY