detector.media
21.07.2021 08:59
Ведучий Анатолій Анатоліч втретє став батьком
Ведучий Анатолій Анатоліч втретє став батьком
Ведучий вперше був присутній на пологах.

Ведучий програми «Ранок з Україною» та тревел-шоу «Всюди люди» на каналі «Україна» Анатолій Анатоліч і його дружина Юла 20 липня втретє стали батьками. У них народився син, якого назвали Ніл.

Ведучий повідомив, що хлопчик народився о 13:13 з вагою 4060 кг і зростом 55 см.

«Я вперше був присутній на пологах, і це неймовірно складно, прекрасно, важко, фантастично і ще купа інших епітетів. Юла, ти така сильна! Я підозрював, але тепер знаю точно. Про те, яка ти ще, я постійно тобі нагадую, а ось сьогодні остаточно переконався ще й в цьому. Спасибі партнерським пологам», – написав Анатолій Анатоліч.

Анатолій Анатоліч і його дружина Юла мають двох доньок – Алісу та Лоліту. 

Нагадаємо, 29 березня 2020 року телеведучий Андрій Данилевич втретє став батьком. У родині ведучого ток-шоу «Стосується кожного» і дитячого талант-шоу «Крутіше за всіх» на «Інтері» народився третій хлопчик. Телеведучий Григорій Решетник втретє став батьком 28 листопада 2020 року. У родині ведучого реаліті-шоу «Холостячка» народився теж народився третій хлопчик. 5 лютого 2021 року режисер, письменник, колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов повідомив, що втретє став батьком. У нього народилася донька Емма. У Сенцова також є дочка Аліна та син Владислав.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY