Ведучий Анатолій Анатоліч втретє стане батьком

Ведучий Анатолій Анатоліч втретє стане батьком

Стать дитини подружжя поки не знає.
Ведучий Анатолій Анатоліч втретє стане батьком
Ведучий Анатолій Анатоліч втретє стане батьком
24 Лют 2021
0
6370

Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Анатолій Анатоліч і його дружина Юла втретє стануть батьками. Про це канал повідомив 24 лютого.

«Карантин ми провели справді з користю – ми були разом небачену раніше кількість часу і зрозуміли в черговий раз як ми щасливі всі разом, – розповів Анатолій Анатоліч. – Готували себе і старших дочок морально. Ми вчотирьох дуже близькі і нам було важливо, щоб все було за бажанням і сплановано».

Ведучий зізнався, що завести третю дитину з дружиною планували досить давно. За його словами, доньки Аліса та Лоліта відреагували на таке рішення по-різному. Старшу дочку довелося готувати близько року, а молодша з радістю сприйняла таку ідею.

«Поки ми не знаємо стать. Ми тільки припускаємо. Наприклад, Юла стала їсти багато картоплі і взагалі перестала їсти солодке. Полюбила оселедець і відвернуло від молока. Але поки що недостатньо великий термін, щоб дізнатися. Чекаємо (усміхається). Народити сина для нас ніколи не було надметою. Але якщо в цей раз буде син, це буде цікаво і пощастить випробувати зовсім інші відчуття. Син – це не донька, як би банально це не прозвучало», – сказав Анатолій Анатоліч.

Нагадаємо, 29 березня 2020 року телеведучий Андрій Данилевич втретє став батьком. У родині ведучого ток-шоу «Стосується кожного» і дитячого талант-шоу «Крутіше за всіх» на «Інтері» народився третій хлопчик. Телеведучий Григорій Решетник втретє став батьком 28 листопада 2020 року. У родині ведучого реаліті-шоу «Холостячка» народився теж народився третій хлопчик. 5 лютого 2021 року режисер, письменник, колишній політв'язень Кремля Олег Сенцов повідомив, що втретє став батькомУ нього народилася донька Емма. У Сенцова також є дочка Аліна та син Владислав.

Фото: Україна

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 143
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 261
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 265
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 971
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 265
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду