detector.media
15.07.2021 13:59
РНБО відмовилась від виїзного засідання і проведе його у Києві. ЗМІ дізнались порядок денний
РНБО відмовилась від виїзного засідання і проведе його у Києві. ЗМІ дізнались порядок денний
За інформацією ZN.UA, порядок денний засідання містить шість пунктів, один з яких секретний.

РНБО відмовилась від виїзного засідання і проведе його у Києві 16 липня.

Офіс президента повідомив, що 16 липня, о 18:00 (орієнтовно) запланований брифінг за результатами засідання РНБО, він відбудеться у Києві.

За даними ZN.UA, засідання РНБО розпочнеться о 16.30 на вул. Банковій в ОП, а не на ділянці україно-російського кордону в Сумській області, як планувалося раніше.

За інформацією джерел видання в Офісі президента, загалом, порядок денний засідання містить шість пунктів, один з яких секретний.

Члени Радбезу обговорять допуск іноземних збройних підрозділів на українську територію в 2021 році для їх участі в двох військових навчаннях – «Незалежність об'єднує-2021» і «Об'єднані зусилля-2021». Також обговорюватимуться питання держполітики в сфері громадянства і можливі додаткові заходи в цій сфері. Ще один пункт порядку денного - застосування персональних економічних та інших санкцій.

Члени РНБО також обговорять тему стимулювання пошуку, видобутку і збагачення корисних копалин, що мають стратегічне значення як для економіки країни, так і для її обороноздатності.

12 липня про плани РНБО вперше провести виїзне засідання повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

Коментуючи можливість представлення списку олігархів під час засідання 16 липня Данілов зазначив наступне: «Давайте дочекаємося засідання в п’ятницю, і ви там, я думаю, почуєте певні новини з цього приводу».

Фото: пресслужба президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY