detector.media
14.07.2021 18:31
«Дождь» звернувся в СК через погрози вбивства ведучій телеканалу від «Чоловічої держави»
«Дождь» звернувся в СК через погрози вбивства ведучій телеканалу від «Чоловічої держави»
Зловмисники зреагували на інтерв’ю журналістки Анни Монгайт з одностатевою парою на телеканалі.

Російський телеканал «Дождь» звернувся до Слідчого комітету з проханням порушити кримінальну справу через погрози ведучій Анні Монгайт після інтерв'ю з одностатевої парою. 

8 липня в ефір телеканалу вийшло інтерв'ю Монгайт з парою моделей-лесбійок, які знялись для обкладинки російської версії журналу Elle. Після цього інстаграм-акаунти Монгайт і моделей виклали в телеграм-каналі «Чоловіча держава», і журналістка почала отримувати погрози.

Невідомі писали, що «заріжуть» дітей Монгайт через «інтерв'ю з гомосеками», вимагали вибачитися, обіцяли «подарунки вночі у вікно» і радили «ходити і озиратися». Повідомлення супроводжувалися словами «Привіт від ЧД».

У 2018 році блогер-жінконенависник Владислав Поздняков спробував створити рух «Чоловіча держава» і став фігурантом справи про порушення ненависті, після чого виїхав з країни. Передплатники Поздянякова не раз були помічені в цькуванні жінок в інтернеті, пише «Медиазона».

Нагадаємо, що директорка Департаменту комунікацій Національного банку України Галина Калачова 16 червня повідомила, що отримує погрози.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY