detector.media
09.07.2021 13:57
Мендель може стати позаштатним радником голови ОП зі звʼязків з іноземними ЗМІ
Мендель може стати позаштатним радником голови ОП зі звʼязків з іноземними ЗМІ
Раніше в ОП назвали однією з причин звільнення речниці «перехід Мендель на новий професійний рівень».

Колишня речниця президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель може стати позаштатним радником голови Офісу президента Андрія Єрмака.

Як повідомили «Детектор медіа» в Офісі президента, Мендель можуть призначити позаштатним радником Єрмака зі звʼязків з іноземними ЗМІ.

«Є така перспектива», – повідомили в ОП.

«Детектор медіа» звернувся по коментар до Юлії Мендель щодо її ймовірного призначення.

Юлія Мендель була призначена прессекретарем президента Володимира Зеленського 3 червня 2019 року. До цього Мендель працювала журналісткою на телеканалах ICTV, «Еспресо», «112 Україна», «Інтер», співпрацювала з іноземними ЗМІ – The New York Times, Politico, Vice News, CNBC. Також Мендель була консультанткою з комунікацій в офісі Світового банку в Україні.

30 квітня 2021 року Офіс президента оголосив, що Юлія Мендель йде з посади речниці Зеленського, тимчасово продовживши виконувати обов'язки до призначення нового прессекретаря.

Радник голови ОП Михайло Подоляк назвав однією з причин звільнення прессекретаря «перехід Мендель на новий професійний рівень».

Новим речником президента стане журналіст, ведучий новин на телеканалі «Україна 24» Сергій Никифоров.

У липні Юлія Мендель опублікувала уривок власної книги «Кожен із нас президент». У книзі Мендель, зокрема, звернулась до мовного питання та розмірковувала на тему ідентичності українців.

Фото: Юлія Мендель/Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY