detector.media
07.07.2021 15:19
Star Media стала членом FRAPA
Star Media стала членом FRAPA
Президент Star Media переконаний, що співробітництво компанії з FRAPA стане взаємовигідним.

Кінокомпанія Star Media 7 липня повідомила, що стала членом Міжнародної асоціації з визнання та захисту форматів FRAPA (Format Recognition and Protection Association).

«Завдяки цьому партнерству Star Media отримує доступ до всіх сервісів асоціації – експертизі та державній реєстрації форматів, консультацій від провідних світових фахівців і можливості обміну досвідом з ними», – розповіли в компанії.

Президент Star Media Влад Ряшин переконаний, що співробітництво компанії з FRAPA стане взаємовигідним.

«У нашій компанії є великий експертний досвід в захисті інтелектуальних прав. В кінці 2020 роки ми створили унікальну технологічну компанію по захисту контенту від піратства ContentScan, ефективність роботи якої становить 98%, – сказав Ряшин. – Для Star Media – це додаткова можливість обміну досвідом з організацією, яка займається захистом контенту в світі, а асоціація отримає в нашій особі надійного партнера».

Нагадаємо, 15 грудня 2020 року група «1+1 медіа» (ТОВ «ТРК «Студія 1+1») повідомила, що стала членом Міжнародної асоціації з визнання та захисту форматів FRAPA (Format Recognition and Protection Association). 

Фото: Star Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY