detector.media
07.07.2021 12:53
«Україна» та Film.ua Group працюють над кінопрокатною комедією
«Україна» та Film.ua Group працюють над кінопрокатною комедією
«Україна» вперше стане співпродюсером прокатного фільму. Для Film.ua Group це також новий досвід копродакшену з каналом.

Телеканал «Україна» та Film.ua Group оголосили про початок роботи над повнометражною кінопрокатною комедією під робочою назвою «На природу».  

«Комедія "На природу" стане першим кейсом копродакшну кінопрокатного фільму між найбільшими гравцями українських теле- та кіно індустрій, – повідомив 6 липня канал «Україна».

Телеканал вперше стане співпродюсером прокатного фільму.

«Посилення присутності каналу на території розважального контенту – одна з наших стратегічних задач. Так, ми є лідерами кіносеріального виробництва, і тут активно розширюємо свою жанрову лінійку, наприклад, до нового сезону готуємо прем’єру ситкому "Люся Інтерн". Суперуспішною "Маскою" ми гучно заявили себе на території праймових шоу. Наступний крок – реалізувати наші амбіції щодо виробництва розважального прокатного кіно. Копродакшн з Film.ua стане для каналу «Україна» першим досвідом у цьому напрямі», – розповіла директорка телеканалу «Україна» Вікторія Корогод.

Для Film.ua Group фільм «На природу» також стане новим досвідом копродакшену з телеканалом – у межах виробництва повнометражного прокатного кіно.

«Україна» розповіла, що п’ять стрічок Film.ua Group зібрали в українському прокаті понад мільйон доларів кожна, і три з них це комедії – кінотрилогія «Скажене Весілля».

«Саме тому для першого спільного кінопроєкту був обраний жанр народної сімейної комедії. Задуманий сюжет буде зрозумілий та близький широкій аудиторії, адже багато хто потрапляв у подібні ситуації. Щойно настають теплі весняні дні, родини намагаються поїхати на природу – відпочити, провести разом час, насолодитися першим сонечком (і, звичайно ж, наробити нових фото для соцмереж). У центрі сюжету – дві родини, які випадково опиняються на одній галявині, котру кожна з них вважає "своєю". До того ж, вони мають протилежні погляди не тільки на рецепт маринаду для шашлику, але й на те, як правильно жити та виховувати дітей», – йдеться в описі.

Наразі триває підготовка до зйомок комедії.

«Детектор медіа» очікує від «України» уточнення щодо команди та бюджету фільму.

Нагадаємо, телеканал «Україна» купив телевізійні права на комедію «Де гроші» режисера Михайла Хоми (Dzidzio), яку 5 червня 2021 року почала знімати компанія DzidzioFilm за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Міністерства культури та інформаційної політики України. Продюсерка комедії та директорка DzidzioFilm Діана Юраш повідомила, що кінокомпанія стала першою в Україні, хто продав телевізійні права на фільм ще на старті виробництва. Канал покаже телепрем'єру фільму після кінорелізу, який запланований на осінь 2021 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY