detector.media
30.06.2021 19:39
Офіс генпрокурора клопотатиме про продовженння цілодобового домашнього арешту для Медведчука
Офіс генпрокурора клопотатиме про продовженння цілодобового домашнього арешту для Медведчука
Наразі запобіжний захід встановлено судом до 9 липня.

Представники Офісу генерального прокурора подаватимуть клопотання щодо продовження цілодобового домашнього арешту для народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на пресслужбу відомства.

«Офіс генерального прокурора буде подавати клопотання про продовження обраного судом попереднього запобіжного заходу», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 травня 2021 року генпрокурор Ірина Венедіктова підписала підозри Віктору Медведчуку та його однопартійцю Тарасу Козаку.

Медведчук і Козак підозрюються у державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів в українському Криму, який тимчасово окупувала РФ.  

Перший епізод підозри стосується проєкту проти інформаційної безпеки України під назвою «Промінь». Другий – розграбування національних ресурсів в Азовському морі. Третій – подій серпня 2020 року, коли Медведчук нібито надіслав Козаку секретні дані про розташування, особовий склад і бойову підготовку прихованого військового підрозділу Збройних Сил України.

13 травня Печерський районний суд Києва постановив відправити Віктора Медведчука під цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслету до 9 липня.

Фото: qha.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY