detector.media
30.04.2021 08:38
Потураєв: В умовах війни фракцію ОПЗЖ варто було б розстріляти (ВІДЕО)
Потураєв: В умовах війни фракцію ОПЗЖ варто було б розстріляти (ВІДЕО)
Нестор Шуфрич сказав, що він «звик» до подібних заяв про розстріли.

Народний депутат фракції «Слуга народу» Микита Потураєв сказав, що в умовах воєнного стану в Україні фракцію «Опозиційна платформа – За життя» варто було б розстріляти. Однак уточнив, що це не заклик. Про це він сказав депутату ОПЗЖ Нестору Шуфричу під час перепалки в ефірі каналу «Україна 24».

Цій заяві передували слова Шуфрича про Майдан, який він назвав «державним переворотом». На його думку, не було б окупації Криму та частини Донбасу, якби був виконаний меморандум про врегулювання кризи, підписаний міністрами закордонних справ Німеччини, Франції та Польщі з Віктором Януковичем.

Потураєв йому відповів: «Проблема політична одна в країні вирішилася б, якби була оголошена війна. В умовах війни вашу фракцію варто було б, звичайно ж, розстріляти. І проблема політична була б ліквідована, тому що за законами воєнного часу такі речі караються вищою мірою покарання, військово-польовим судом швидко і без особливих сентиментів».

Нардеп уточнив, що не закликав до розстрілу.

«На щастя, Україна дотримується дипломатичного шляху вирішення конфлікту на Донбасі, хоча він коштує нам життів. Тому я нікому не раджу вводити воєнний стан і вирішити проблему так, як слід при воєнному стані», – пояснив він.

Нестор Шуфрич сказав, що він «звик» до подібних заяв про розстріли.

Нагадаємо, народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя», голова парламентського комітету з питань свободи слова Нестор Шуфрич і депутата від «Слуги народу» Юрій Камельчук посварилися та ледь не побилися 14 квітня в прямому ефірі програми «Шоу №1» на телеканалі «Україна 24». Вони посперечалися через російську агресію проти України.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY