detector.media
25.04.2021 10:36
З платформи Megogo зник контент від Amediateka.Тепер його показуватиме OLL.TV
З платформи Megogo зник контент від Amediateka.Тепер його показуватиме OLL.TV
Інші українські платформи не матимуть до нього доступу.

З медіасервіса Megogo видалили контент, придбаний через російського дистриб’ютора Amediateka. Про це пише «The Village Україна» з посиланням на повідомлення Megogo.

«На жаль, за рішенням правовласника, контент Amediateka більше не доступний», – заявив директор зі стратегічного розвитку Megogo Іван Шестаков.

Зокрема, це означає, що на Megogo не можна буде подивитися фільми й серіали HBO («Гра престолів», «Сопрано» тощо).

Водночас онлайн-кінотеатр OLL.TV (входить в «Медіа Групу Україна») заявив, що тепер контент Amediateka – це його ексклюзив, тобто інші українські платформи не матимуть до нього доступу.

Іван Шестаков зазначив, що Megogo продовжує вести переговори з правовласником та не очікує будь-якого значного відтоку користувачів після втрати контенту Amediateka, пише «НВ Бізнес».

«У нас найбільша бібліотека з українських сервісів, і будь-які зміни ми досить швидко компенсуємо альтернативним контентом без особливих складнощів», — додав Шестаков.

Нагадаємо, на початку 2021 року медіасервіс Megogo припинив показ каналів «Медіа Групи Україна». За словами Івана Шестакова, Megogo не зміг домовитися з «МГУ» щодо показу її каналів через ціну. Він додав, що Megogo готує «схожий контент до заміщення цієї ніші». Медіагрупа ж запевняла, що запропонувала сервісу такі ж умови, як для всіх, і висловила сподівання на те, що домовитися все ж таки вдасться. Пізніше у січні сервіс та медіагрупа домовилися про нову угоду.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY